Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

Bir Cezada Batman Petrol’den 0-1

 

30.3.2007 11:26:04

Temsilcimiz Şırnakspor, Dün Kendi Evinde Batman Petrolspor’a Boyun Eydi. Hakemin Gazabına Uğrayan Şırnakspor İkinci Lig Şansını da Zora Soktu. Maçta Meydana Gelen Kural Hatası Nedeniyle Maçın İptal Etmesi Gündeme Düşürerek, Bütün Gözler Türkiye Futbol Federasyonun Vereceği Kararı Bekliyor.

 

 

            Dün kendi evinde DİSKİSPOR maçında aldığı 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeni ile Şırnakspor tribünleri yine sessizdi. Maça fırtına gibi başlayan Şırnakspor üst üstte bulduğu atakları cömertçe harcadı ve maçın 44. dakikasında kalesinde gördüğü şok gol ile sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

            Şırnakspor alıştığı hakem hataları nedeni ile sahadan mağlup ayrılırken, Şırnakspor taraftarı çileden çıktı. Taraftarlar hak etmedikleri ceza nedeni ile takımlarını yalnız bıraktıkları için üzgün olduklarını ifade ettiler ve Şırnakspor’un bu sezon hiçbir cezaya aldırmadan mutlaka 2. lige çıkacağını iddia ettiler.

BATMAN PETROL’DAN KURAL HATASI

Dün Şırnakspor ve Batman Petrolspor arasında oynanılan karşılaşmada ikinci yarıda Batman Petrolspor 3 oyuncu değiştirme hakkını kullandı. Ancak maçın 77. dakikasında 14 sırt numarası ile oyundan çıkan Cevat, oyuna girer girmez sarı kart gördü. Sarı karı gördükten sonra hakemlerden habersiz yedek kulübesine girerek üstünden 14 numaralı formayı çıkarıp Emrah’a ait olan 13 sırt giyip oyuna tekrar girdi.

            Dün Şırnakspor ile Batman Petrolspor arasında oynanılan maçın 77. dakikasında hakemden habersiz 14 sırt numarası ile oyuna giren Cevat kural hatasına neden oldu. Hakem ve gözlemcilerin de bunu raporlarına nasıl yansıtacağı Şırnakspor yönetimi tarafından merakla bekleniyor. Zaman zaman bu tür kural hataların yaşandığı Türkiye liglerinde, bu tür kural hatalarını işleyen takımların hükmen yenilgi ile ceza aldıkları bilinmektedir.

Şırnakspor 4 futbolcu değiştiren Batman Petrolspor’un hükmen mağlup olmasını beklerken diğer taraftan da hakem ve gözlemci raporunda neler yazılacağını merakla bekliyor. Oynanılan karşılaşmanın Şırnakspor’un aldığı ceza nedeni ile seyircisiz olmasını fırsat bilen Batman Petrol teknik heyeti 4 futbolcu değiştirdi.

BİR CEZADA BATMAN PETROL’DEN

            T.F.F. Şırnakspor’a verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezası Şırnakspor’a pahalıya mal oldu. Son haftalarda 2.lige çıkmak için büyük çaba harcayan Şırnakspor yakaladığı mükemmel havayı önce T.F.F.’nin daha sonra da Batman Petrolspor’un kestiği ceza ile kaybetti. Maç sonu bir açıklama yapan Şırnakspor Kulübü Başkanı Mustafa Şan; “Taraftarımızdan yoksun oynadığımız iki maçta da puan kaybettik ve büyük yaralar aldık. deplasman da bile takımını yalnız bırakmayan fakat T.F.F.’nin verdiği anlamsız ceza yüzünden kendi evimizde, büyük taraftarımızdan yoksun oynadığımızı 2 maçta da puan kaybettik. Bu büyük bir haksızlık” şeklinde konuştu.

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK 18.11.2009 14:03:13
  Barış Kupasında Şampiyon Şırnak Belediyespor Oldu 11.11.2009 12:06:38
  Diyarbakırspor Başkanı Ve Basın Sözcüsünden Çarpıcı Açıklamalar 2.11.2009 15:26:08
  Şırnak Bölgesel Ligde Temsil Edilecek 2.11.2009 15:20:05
  Gümüş Madalyayla döndü 1.8.2009 04:42:35

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2338148

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber